Saroleastraat 59 , 6411 LS, Heerlen

  • A
€ 33.000 p.j.
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

TE HUUR | COURANTE WINKELRUIMTE | TOP LOCATIE !!! Nieuwe huurprijs € 2.750,- per maand excl. BTW. OBJECT Gelegen in hartje centrum aan dé winkelstraat van Heerlen mogen wij centraal gelegen commerciele ruimte aanbieden. Aan dit deel van de winkelstraat zijn zowel...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 265 m²

Downloads

TE HUUR | COURANTE WINKELRUIMTE | TOP LOCATIE

!!! Nieuwe huurprijs € 2.750,- per maand excl. BTW.

OBJECT
Gelegen in hartje centrum aan dé winkelstraat van Heerlen mogen wij centraal gelegen commerciele ruimte aanbieden. Aan dit deel van de winkelstraat zijn zowel landelijke ketens als geronemmeerde lokale middenstand gevestigd wat tot een uitnodigd winkelgebied heeft geleid. Daarnaast zijn aangrenzend geleden het winkelcentrum Corio Center dat nu geroneveerd wordt en het Maankwartier gelegen dat de locatie een impuls geeft.

Het geheel omvat ca. 165 m² op de begane grond en heeft daarnaast nog opslag- en kantoormogelijkheden op de 1e en 2e verdieping. Verder zijn er toiletvoorzieningen, pantry/keuken en een nette basisafwerking aanwezig. De ruimte leent zich goed voor horeca maar ook andere bestemmingen zijn heel goed mogelijk. De verdiepingen kunnen als alternatief met minimale inspanning geschikt gemaakt worden voor wonen waardoor wonen en werken goed te combineren zijn.

LIGGING
De winkelruimte is gesitueerd in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen. De winkelstand in de Saroleastraat is uitstekend te noemen en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens op het gebied van onder meer kleding, schoeisel, telefonie en verzorging. Door de gunstige ligging tussen de Promenade, het Corio Center en het station staat de Saroleastraat bekend als een geliefde winkellocatie.

Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelwegen A76 en A79, alsmede de aansluiting op de Heerlense Ringweg. Op korte afstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen, het Corio Center, de Bongerd en het gezellige Pancratiusplein met voornamelijk horeca.

METRAGE
Begane grond Winkelruimte circa 165 m²
Eerste verdieping Opslagruimte circa 50 m²
Tweede verdieping Opslagruimte circa 50 m²

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de diverse nabijgelegen parkeergarages. Onder andere de parkeergarage in het Corio Center en in het Maankwartier liggen op zeer korte afstand.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Cityplan Heerlen', vastgesteld op 15 december 2021. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum' met aanduidingen detailhandel, dienstverleningen-commercieel en horeca categorie 1. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 33.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW (€ 2.750,- per maand).

HUURPRIJSAANPASSING
De indexering van de huurprijs vindt jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar.

VERLENGINGSTERMIJN
Aansluitende perioden van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld gedurende de huurperiode(n).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en BTW.

AANVAARDING / DATUM VAN OPLEVERING
In overleg.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 33.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1920
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Saroleastraat 59
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 265 m²
Oppervlakte in units vanaf 265 m²
Oppervlakte verkoop vloer 165 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2029-10-04

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Saroleastraat 59, 6411 LS, Heerlen
Saroleastraat 59, 6411 LS, Heerlen

Locatie

Saroleastraat 59, 6411 LS, Heerlen

Schaduwwijzer

David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.