Stationsweg ong , 5807 AC, Oostrum

  € 155 k.k.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  BEDRIJFSWONINGEN Groen Licht voor businesspark De Hulst, kavel 12. KAVEL IS BOUWRIJP De bedrijfskavels binnen businesspark De Hulst aan de Loek Nelissenstraat in Venray zijn inmiddels bebouwd of in aanbouw. Aan de stationsweg is nog 1 bedrijfskavel beschikbaar. De...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  BEDRIJFSWONINGEN
  Groen Licht voor businesspark De Hulst, kavel 12. KAVEL IS BOUWRIJP

  De bedrijfskavels binnen businesspark De Hulst aan de Loek Nelissenstraat in Venray zijn inmiddels bebouwd of in aanbouw. Aan de stationsweg is nog 1 bedrijfskavel beschikbaar. De vergunningen zijn verleend en de laatste kopers zijn bezig met de voorbereiding van de bouwplannen. Het gebied bestaat uit circa 42.600 m2, opgedeeld in 30 bedrijfskavels/-objecten en een garagebox park.

  Bijzonder is dat langs de Stationsweg vijf zo geheten woon-/werkkavels mogen worden gerealiseerd en nog 1 bedrijfskavel beschikbaar is

  “Daar komt ruimte voor ondernemers die hun woning willen koppelen aan hun bedrijf”, weet makelaar Carel Fijen van Boek & Offermans Makelaars.

  De ontwikkeling van het voormalige terrein van bouwbedrijf Nelissen van Egteren is in nauw overleg met de gemeente Venray tot stand gekomen, legt Fijen uit. “Dan heb je het bijvoorbeeld over de vormgeving en juiste indeling van de kavels. Met de verkaveling hebben we ingespeeld op een behoefte die in Venray en omgeving aanwezig was. Met name het midden- en kleinbedrijf is momenteel op zoek naar makkelijk bereikbare bedrijfsruimte tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Op korte termijn zullen de laatste bouwactiviteiten aan de Loek Nelissenstraat starten en kun je spreken van een succesvolle invulling.”

  Wij zijn geruime tijd in overleg geweest met de gemeente over de bouw van particuliere woningen hetgeen een wens was van de eigenaar, de dorpsraad en de aanwonende particulieren. Uiteindelijk blijkt, als gevolg van regelgeving, dat dit idee niet haalbaar is.
  In het afgelopen traject heeft de eigenaar contact gezocht met een architect die woningtypes heeft ontwikkeld die prima passen in de beeldvorming van de gemeente en horen bij het comfort van de toekomstige bewoners. Geïnteresseerden kunnen wij in contact brengen met de architect om met hem de tekeningen voor de vergunningaanvraag te doorlopen.

  Bestemmingsplan
  Volgens het goedgekeurde bestemmingsplan komen bedrijven in de categorie 1 tot 3 in aanmerking voor vestiging op Businesspark De Hulst. De bouwhoogte is maximaal 12 m en het bouwvolume van de kavel bevat 60%. Een en ander treft u aan op de website http://ruimtelijkeplannen.venray.nl/prod/NL.IMRO.0984.BP11017-va01/r_NL.IMRO.0984.BP11017-va01_2.html.
  (dossier NL.IMRO.0984.BP11017).

  Stationsweg 92 = kavel 12, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.693 m²
  Stationsweg 92A = kavel 13, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.018 m²
  Stationsweg 94 = kavel 14, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.000 m²
  Stationsweg 94A = kavel 17, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.008 m²
  Stationsweg 96 = kavel 18, eindgebruik bedoeld als bedrijfswoning en bedrijvigheid, grootte ca 1.660 m²

  Voor meer informatie over het project neem contact op met Carel Fijen via e-mail venray@boek-offermans.nl of telefonisch via 0478-636922.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 155 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bouwgrond
  Bouwvorm Niet van toepassing

  Locatie

  Adres Stationsweg ong
  Plaats Oostrum
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein
  • In woonwijk

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bouwgrond

  Stationsweg ong, 5807 AC, Oostrum
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.