Corio Center 16 , 6411 LX, Heerlen

  € 1.837 - € 16.583 p.m.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  WINKELCENTRUM CORIO CENTER | HEERLEN Hoogwaardige en uitstekend gelegen winkelunits op toplocatie. Huurprijzen vanaf € 1.837,- per maand excl. btw. Diverse units tussen ca. 63 m² tot ca. 1.592 m² beschikbaar. ALGEMEEN Het fraaie, onder architectuur gerealiseerde,...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 2141 m²

  Downloads

  WINKELCENTRUM CORIO CENTER | HEERLEN

  Hoogwaardige en uitstekend gelegen winkelunits op toplocatie.
  Huurprijzen vanaf € 1.837,- per maand excl. btw.
  Diverse units tussen ca. 63 m² tot ca. 1.592 m² beschikbaar.

  ALGEMEEN
  Het fraaie, onder architectuur gerealiseerde, winkelcentrum “Corio Center” is gelegen op de beste winkellocatie in het kernwinkelgebied van Heerlen. Het winkelcentrum is compleet overdekt en is bereikbaar vanaf drie zijden waaronder de hoofdwinkelstraat en het centraal station. Metrages variëren tussen 70m² en 1500 m² verdeeld over souterrain (onder meer tegenover C&A, Xenos en Mediamarkt), begane grond (onder anderen nabij NewYorker, Holland&Barrett, Blokker, Vodafone en MANGO) en de eerste verdieping.

  De winkelruimten worden casco / casco+ opgeleverd. Diverse units zijn voorzien van vloer-/wand-/plafondafwerking, pantry en toilet. De ruimte bied een nieuwe ondernemer de mogelijkheid om een geheel eigen invulling met huisstijl te realiseren.

  VERBOUWING
  Inmiddels is er gestart met een vernieuwing van het winkelcentrum dat zowel van binnen en van buiten een nieuwe look en feel krijgt. Met gebruik van lichte kleuren en mooie houttinten zal het winkelcentrum een ingrijpende transformatie ondergaan.

  VOORZIENINGEN
  Toegang is mogelijk vanuit de inpandige parkeergarage. Verder is er een drievoudige lifinstallatie aanwezig alsmede een roltrap naar het souterrain. De units zijn veelal voorzien van pantry en toilet.

  LIGGING
  Het winkelcentrum is prominent gelegen in het kernwinkelgebied van het Heerlense centrum. Het object is gelegen op A1 winkellocatie tussen de Saroleastraat en de Promenade en wordt verder omgeven door soortgelijke uitstekende winkelstand. De winkelstand in het Corio Center is zeer goed en divers. Van mode tot vers, van horeca tot dienstverlening, kortom het “Corio Center” voorziet in alle behoeften!
  Met de komst van het “Maankwartier” heeft het gebied ene impulg kregen en staat het beter in verbinding met het Noordelijke deel van Heerlen. De binnenstad zelf zal op korte termijn een impuls krijgen door de transformatie van de Promenade en de aanstaande vestiging van een hogeschool in dit gebied.

  BEREIKBAARHEID
  Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar via de aansluiting op de autosnelweg A76 en de A79, alsmede de aansluiting op de Heerlense ringweg. Op korte afstand gelegen van bushaltes, het NS station Heerlen CS, de Bongerd en het gezellige horecagebied “Pancratiusplein”.

  BESTEMMINGSPLAN
  Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Cityplan Heerlen', vastgesteld op 15 december 2021. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. Het winkelcentrum is daarmee geschikt voor vestiging van detailhandel, dienstverlening en horeca categorie 1. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

  HUURTERMIJN
  5 jaar.

  OPZEFTERMIJN
  12 maanden.

  SERVICEKOSTEN
  € 50,00 per m² per jaar excl. btw.

  PROMOTIEKOSTEN
  € 24,42 per m² per jaar excl. btw.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  In de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld.

  DATUM VAN OPLEVERING
  In overleg.

  ENERGIELABEL
  Meeste units zijn voorzien van A-label

  ZEKERHEIDSTELLING
  Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten, promotiekosten en BTW.

  INDEXERINGEN
  De indexatie vind jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor
  de Statistiek (CBS).

  BETALINGEN
  Huur per maand vooruit.

  HUUROVEREENKOMST
  Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), inclusief de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

  PARKEREN
  Direct aangrenzend aan het Corio Center bevindt zich een Q-Park parkeergarage, alsmede diverse parkeergarages in de directe omgeving.

  PASSANTEN
  Aan de ingang aan de Saroleastraat betreft de passantenstroom 12.800 (telling najaar 2023). Voorts maakt het winkelcentrum onderdeel uit van passantenrouting in de binnenstad van Heerlen en maken deze passanten derhalve een ronde door het winkelcentrum.

  BIJZONDERHEDEN
  De opgegeven maatvoering zijn circa-maten. Er is geen NEN2580-meting voorhanden.

  BEZICHTIGING
  Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

  DISCLAIMER
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 1.837 - € 16.583 p.m.
  Servicekosten € 50 per vierkante meters per jaar
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1998
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Corio Center 16
  Plaats Heerlen
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 2141 m²
  Oppervlakte in units vanaf 63 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 63 m²
  Bijdrage winkeliersvereniging 1
  Horeca toegestaan ja

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Corio Center 16, 6411 LX, Heerlen
  Corio Center 16, 6411 LX, Heerlen
  Corio Center 16, 6411 LX, Heerlen

  Locatie

  Corio Center 16, 6411 LX, Heerlen

  Schaduwwijzer

  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.