14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A2 halfvrijstaand, bouwnummer: 5 , 6123 AR, Holtum

  • 115 m²
€ 401.800 V.o.n.
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Heerlijk wonen in Holtum Holtum is een typisch Limburgs kerkdorpje waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Niets is minder waar. De ruim 1.150 inwoners vormen een hechte gemeenschap met een actief verenigingsleven. Mensen groeten elkaar op straat en nemen de tijd...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Downloads

Heerlijk wonen in Holtum
Holtum is een typisch Limburgs kerkdorpje waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Niets is minder waar. De ruim 1.150 inwoners vormen een hechte gemeenschap met een actief verenigingsleven. Mensen groeten elkaar op straat en nemen de tijd voor een praatje. Wat wél nog van weleer dateert is het monumentaal erfgoed dat het dorp rijk is. Het omgrachte herenhuis ‘Huize Holtum’ en het prachtige Kasteel Wolfrath geven het dorp een adellijk karakter. De eeuwenoude Sint Martinuskerk is op zijn minst indrukwekkend te noemen voor een klein dorp als Holtum.

Door de fijne ligging van Holtum ten opzichte van Born en buurdorp Buchten zijn praktische zaken en voorzieningen zoals scholen, winkels en restaurants, altijd dichtbij. Bovendien zijn er verschillende sportgelegenheden in de buurt, zoals een zwembad, voetbalvereniging en tennisbanen. Logistiek gezien is de ligging van Holtum ideaal met de autosnelweg A2 in de onmiddellijke nabijheid. Het openbaar vervoer biedt bovendien goede verbindingen met de kernen en steden in de omgeving.

Met de auto bent u binnen 15 minuten in de bourgondische stad Sittard, met zijn vele restaurants, gezellige cafés en boordevolle evenementenkalender. Ook grotere steden zoals Roermond en Maastricht zijn met de auto snel en makkelijk te bereiken.

Het bouwplan
Op de voormalige locatie van de basisschool in Holtum staat uw nieuwe thuis. Op deze plek, midden in het dorp, worden 14 moderne, duurzame woningen gebouwd, afgestemd op úw leefsituatie en voorzien van het hedendaagse wooncomfort. In het bouwplan worden 3 verschillende woningtypen gerealiseerd.

De woningen Type A en Type C worden gesitueerd op kavels van 180 m2 tot 267 m2 en beschikken over een fijne tuin met eigen achterom. In de tuin bevindt zich tevens een berging.

De woningen Type A zijn direct gelegen aan de Munnikstaat. De woningen T ype C zijn gelegen aan het charmante groene hofje ‘Aan de Munnik’. Dit hofje, met uitsluitend bestemmingsverkeer, zorg voor rust en privacy en maakt de buurt bovendien kindvriendelijk. Tevens is in het hofje voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woningen
De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken over een ruime, lichte woonkamer en openslaande deuren naar de achtertuin met eigen achterom. Daarnaast worden alle woningen levensloopbestendig uitgevoerd, met een slaap- en badkamer op de begane grond. De luxe afgewerkte badkamer beschikt over een douche, dubbele wastafel en toilet.
Op de verdieping bevinden zich een tweede en derde slaapkamer, een tweede badkamer en een berging met opstelling van de technische installaties.
De woningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd: gasloos, met een lucht-water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en dubbel isolerend glas.

Type A
De 7 woningen Type A hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van een plat dak. Het betreft 4 half vrijstaande woningen en 3 vrijstaand geschakelde woningen. Door de speelse architectuur heeft elke woning een eigen identiteit, welke zit in kleine details zoals positionering van de raampartijen en verspringend metselwerk. De woonoppervlakte bedraagt 115 m².

Type C
De 3 woningen Type C zijn in de breedte gebouwd en hebben een traditionele uitstraling met mooie architectonische details. De woonoppervlaktes van deze woningen variëren van 123 m2 tot 131 m2.

Sanitair.
De badkamer is de plek bij uitstek waar u de luxe ervaart van uw eigentijdse nieuwbouwwoning. De sanitaire ruimten combineren een bijzondere uitstraling met optimaal gebruiksgemak en duurzaamheid.

De afwerking en de keuze voor materialen passen helemaal bij een veelzijdige, hedendaagse badkamer. De mooie grote Mosa Residential wand- en vloertegels geven een ruimtelijk en luxueus gevoel. Het tegelwerk is beschikbaar in meerdere kleuren. Kiest u liever voor andere tegels? Dat kan, en wordt verrekend als meer-/minderwerk.

Verder worden de badkamer en toiletten uitgerust met eigentijds sanitair van hoge kwaliteit zoals een dubbele wastafel en hangend toilet uit de iCon serie van Geberit, een inloopdouche en designkranen van Grohe.

Is uw interesse gewekt dan neem gerust contact met ons kantoor op en maak een afspraak voor een info nieuwbouwgesprek met een van onze makelaars.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 401.800 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Aantal eenheden 14

Locatie

Adres Levensloopbestendige woning type A2
Plaats Holtum
Provincie Limburg
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 115

Indeling

Aantal woonlagen 2
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 2 woonlagen

Website

Energie

Isolatie
  • volledig geisoleerd

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage

Ontdek de woning

14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A2 halfvrijstaand, bouwnummer: 5, Holtum
14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type A2 halfvrijstaand, bouwnummer: 5, Holtum
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.