14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type B geschakeld, bouwnummer: 10 , 6123 AR, Holtum

  • 119 m²
€ 354.800 V.o.n.
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

OPEN HUIS: LAATSTE LUXE, LEVENSLOOPBESTENDIGE NIEUWBOUWWONINGEN! Donderdag 20 juni kunt u van 16.00 tot 17.00 uur de woningen bekijken en uw vragen stellen. Moderne, energiezuinige nieuwbouwwoningen: gasloos, met warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en dubbel...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Downloads

Kadastrale kaart
Aanvulling op brochure

OPEN HUIS:
LAATSTE LUXE, LEVENSLOOPBESTENDIGE NIEUWBOUWWONINGEN!

Donderdag 20 juni kunt u van 16.00 tot 17.00 uur de woningen bekijken en uw vragen stellen.

Moderne, energiezuinige nieuwbouwwoningen: gasloos, met warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en dubbel isolerend glas. Met fijne tuin en berging.

Aanmelden is niet nodig. Zien wij u ook?
Donderdag 20 juni van 16.00 tot 17.00 uur
Adres: Munnikstraat 12, Holtum

===

Holtum is een typisch Limburgs kerkdorpje waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Niets is minder waar. De ruim 1.150 inwoners vormen een hechte gemeenschap met een actief verenigingsleven. Mensen groeten elkaar op straat en nemen de tijd voor een praatje. Wat wél nog van weleer dateert is het monumentaal erfgoed dat het dorp rijk is. Het omgrachte herenhuis ‘Huize Holtum’ en het prachtige Kasteel Wolfrath geven het dorp een adellijk karakter. De eeuwenoude Sint Martinuskerk is op zijn minst indrukwekkend te noemen voor een klein dorp als Holtum.

Door de fijne ligging van Holtum ten opzichte van Born en buurdorp Buchten zijn praktische zaken en voorzieningen zoals scholen, winkels en restaurants, altijd dichtbij. Bovendien zijn er verschillende sportgelegenheden in de buurt, zoals een zwembad, voetbalvereniging en tennisbanen. Logistiek gezien is de ligging van Holtum ideaal met de autosnelweg A2 in de onmiddellijke nabijheid. Het openbaar vervoer biedt bovendien goede verbindingen met de kernen en steden in de omgeving.

Met de auto bent u binnen 15 minuten in de bourgondische stad Sittard, met zijn vele restaurants, gezellige cafés en boordevolle evenementenkalender. Ook grotere steden zoals Roermond en Maastricht zijn met de auto snel en makkelijk te bereiken.

Heerlijk wonen in Holtum:
Op de voormalige locatie van de basisschool in Holtum staat uw nieuwe thuis. Op deze plek, midden in het dorp, worden 14 moderne, duurzame woningen gebouwd, afgestemd op úw leefsituatie en voorzien van het hedendaagse wooncomfort.

Typering:
In het bouwplan worden 3 verschillende woningtypen gerealiseerd, type A, B en C.

Type B:
De 4 woningen Type B zijn gelegen aan het charmante groene hofje Aan de Munnik. Kavel 8 wordt niet levensloopbestendig uitgevoerd en is standaard voorzien van 3 slaapkamers en de badkamer gelegen op de 1ste verdieping. Kavel 9 wordt levensloopbestendig uitgevoerd met een slaapkamer op de begane grond en tevens aansluitend op deze slaapkamer een badkamer gerealiseerd. Op de eerste verdieping van kavel 9 bevinden zich 2 slaapkamers, berging/techniekruimte en een 2de badkamer.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 354.800 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2024
Bouwvorm nieuwbouw
Aantal eenheden 14

Locatie

Adres Type B geschakeld
Plaats Holtum
Provincie Limburg
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 119

Indeling

Aantal woonlagen 2
Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 2 woonlagen

Website

Energie

Isolatie
  • volledig geisoleerd

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand steen
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage
Kadastrale kaart
Aanvulling op brochure

Ontdek de woning

14 woningen Aan de Munnik, Levensloopbestendige woning type B geschakeld, bouwnummer: 10, Holtum
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.