An d’r Maat, B , 6369 AH, Simpelveld

 • 90 m² - 90 m²
Nieuwsgierig naar deze woning?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Een prachtige gemeente gelegen in het hart van Limburg. Simpelveld is een plaats waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan en waar natuurlijke schoonheid en culturele schatten op u wachten. Het is een levendige gemeenschap van vriendelijke mensen die trots...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 90 m² - 90 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Simpelveld

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Een prachtige gemeente gelegen in het hart van Limburg. Simpelveld is een plaats waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan en waar natuurlijke schoonheid en culturele schatten op u wachten.

Het is een levendige gemeenschap van vriendelijke mensen die trots zijn op hun erfgoed en cultuur. Met een bloeiend verenigingsleven en talloze evenementen en festiviteiten gedurende het hele jaar, is er altijd iets te doen en te beleven in Simpelveld.

Het project An d'r Maat bestaat uit 2 bouwblokken, beide gelegen aan een leuke binnenplaats met water. Er komt slechts 1 type B woning. Deze woning is op de hoek gelegen waardoor er zowel uitzicht op het plein als op de markt is.

De woonkamer met open keuken (ca. 37m²) met een balkon van ca. 3.1 x 1.6 m met uitzicht op het gezellig aangelegde plein.

Daarnaast beschikt het appartement over 2 slaapkamers (ca. 4.5 x 2.9m en 4.2 x 2.6m) en een badkamer. Deze badkamer is ingericht met een inloopdouche en wastafel. De woning beschikt over nog een separaat toilet met fonteintje en een berging met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Totaal woonoppervlak; ca. 92.9 m²

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Aantal eenheden 27

Locatie

Plaats Simpelveld

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 90 m² - 90 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 kamers waarvan 2 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Simpelveld

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Nieuwsgierig naar deze woning?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.