9042

Uw taxateur in Limburg

Een betrouwbare waardebepaling

Onze taxateurs volgen de markt op de voet. Een juiste interpretatie van marktgegevens zijn bij het taxeren van het grootste belang en vragen om een intensief contact en daarmee om een heldere en betrouwbare relatie. Als uw taxateur in Limburg staan wij voor;

  • Betrouwbare cijfers
  • Heldere rapportages
  • Snel en vakkundig

Bedrijfspand
taxeren

Indien u uw bedrijfspand wilt laten taxeren bij aan- of verkoop, verbouwing of bij herfinanciering, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze taxateurs, taxeren in heel Limburg!

Onze volledig gecertificeerde taxateurs zijn ondergebracht in een separate entiteit "Boek en Offermans Taxaties BV". Door deze fysieke afsplitsing dragen wij zo goed mogelijk bij aan de wens vanuit financierders om makelaardij en taxaties te scheiden. Onze onafhankelijkheid is hierdoor mede gewaarborgd.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van kantoren, winkels, bedrijfscomplexen, incourant vastgoed en ook minder voorkomend vastgoed zoals bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca. Een voortdurende monitor van de markt zorgt voor de meest nauwkeurige gegevens voor de door ons gehanteerde rekenmodellen.

5663

5665

Uw specialist

Piet Notten
  • Register-taxateur
Contact opnemen

Huis
taxeren

Een taxatierapport is een belangrijk document dat u nodig heeft bij het aanvragen van een hypotheek. Elke hypotheekaanbieder heeft voorwaarden waaraan een taxatie moet voldoen. Ook onze taxateurs moeten aan strenge voorwaarden voldoen.

Wij zijn gecertificeerd om voor nagenoeg alle banken een taxatie uit te voeren, waaronder ING, Rabobank, ABN Amro, SNS en zelfs de Sparkasse. Onze gecertificeerde taxateurs zijn helemaal thuis in de actualiteit.

Taxaties in Limburg
Onze taxateurs stellen meer dan alleen de marktwaarde van een woning vast. Volgens ons is een taxatie óók een kritische blik op de te kopen woning en de gevraagde prijs.

Als u ons een taxatieopdracht geeft, maken we zo snel mogelijk een afspraak. Direct na opname van de woning gaan we aan het werk met het taxatierapport. Snel, vakkundig en betrouwbaar. Onpartijdig, integer en deskundig.

5659

5660

Uw specialist

Ronald Jeurissen
  • Register-Taxateur
Contact opnemen

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.